Op weg met de camper - Reisverslag uit Estes Park, Verenigde Staten van Marieke Huiskes - WaarBenJij.nu Op weg met de camper - Reisverslag uit Estes Park, Verenigde Staten van Marieke Huiskes - WaarBenJij.nu

Op weg met de camper

Door: Huiskesclan

Blijf op de hoogte en volg Marieke

21 Juli 2012 | Verenigde Staten, Estes Park

Vanochtend lekker uitgeslapen, tot half 9. O ja, gisteravond zijn Ewald en de kinderen nog naar Joe's Crabhouse geweest, alwaar ze een persoonlijke waitress toegewezen kregen en waar het er heel gezellig aan toe ging.
Vanmiddag - hoe rolbevestigend - hebben de dames de boodschappen gedaan bij de Wallmart terwijl de heren de camper ophaalden. Wat een winkel! Het verbaast weer hoeveel schapruimte je vindt voor slechts 1 product, een heel gangpad van 30 meter voor alleen cereals, 26 kassa's en geschilde appeltjes met caramelsaus...
De camper is prachtig, een jong exemplaar dit keer. Hij glimt en is erg mooi beschilderd :-). En hij rijdt ook nog soepel! Wel weer zware aardewerken borden, dus handdoekjes tussen de borden tegen het gerammel.
Op weg naar Rocky Mountain National Park, we hebben maar een National Park pass gekocht, geldig voor alle 395 parken in USA :-) De Bear Lake Road was geopend na vier uur, en we hadden het dus niet beter kunnen plannen, het was kwart over vier. Mooie tocht langs mooie plekjes; een rondje gelopen om het Bear Lake. Daarna op de camping ons potje gekookt, met het roodgeblokte kleed op de picknicktafel. Heel kneuterig maar o zo gezellig. Nu lekker slapen. De vermoeidheid van de reis is nog niet helemaal verdwenen. Trusten!

• 21 Juli 2012 - 17:51

Fenny & Bert:

heyyy buurtjes leukkk jullie verslag en wat een heerlijke temperatuur daar. Jullie hadden je hielen nog niet gelicht of de schilders waren al present.. gaat vast mooi worden! Wij zijn er benieuwd naar jullie verslagen en mooie foto's. Wat een mooie camper..

Marieke

Hoi allemaal, Nadat onze reis van 2009 door het Zuid Westen van Amerika zo'n onvergetelijke prachtige ervaring was, wilden we heel graag weer naar de Stats. Nu een ander deel ontdekken: vanaf Denver 2 weken met de camper rond, met als hoogtepunt Yellowstone. Vandaar vliegen naar Detroit, via Canada naar de Niagara Falls, een dagje Six Flags en als afluiting 3 dagen New York.

Actief sinds 13 Juli 2012